Jellyfish heeft een missie

 

Muziek verbind ons!

Met ons Jellyfish collectief verbinden we verschillenden artiesten, uit verschillende genres op één podium. Van jong talent tot (internationaal) bekende namen werken samen tijdens dit concert en supporter elkaar. Onze eigen georgainssede concerten vinden plaats op diverse intieme settings  in een natuurlijke omgeving. Door deze opzet betrekken we ons publiek bij ons concert. Ons concept wordt ook geboekt en heeft ons tot nu toe al naar meerdere Europese landen gebracht waar wij muziek maakte op unieke plekken in Lapland (Finland), Zweden, Duitsland etc.

Wij streven naar hoge muzikale kwaliteit en een duurzame organisatie.

Naast onze eigen gecreëerde muzikale wereld willen wij graag onze filosofie delen.

Waar schoolsystemen vaak achterblijven, politiek ons onduidelijke informatie geeft en ook, in de huidige vorm, niet adequaat lijkt te acteren op de urgentie met betrekking tot ons klimaatprobleem, willen wij ons podium gebruiken om artiesten zich te laten uitspreken over dit thema. Wij hopen zo een nieuwe groepen te bereiken die we ook direct kunnen voorzien van belangrijk informatie via onze nieuwe website. We zijn bezig deze uit te breiden zodat er deuren geopend worden naar veel nuttige informatie, tips en producten. Met kleine aanpassingen in het dagelijks leven kan men en verschil maken en deel uitmaken van een betere toekomst. No time to waste!