Bookings

Jellyfish, een muzikale belevenis op maat

Jellyfish is een concept dat in 2013 zijn oorsprong vond op Schiermonnikoog.
Artiesten uit allerlei genres, van alle leeftijden en van jong talent tot nationaal, maar soms ook internationaal bekende namen komen samen op één podium om samen te werken aan één concert. Een unieke ervaring voor zowel de artiesten op het podium als wel voor het publiek die hier getuigen van is. Grotere namen die op het podium hebben gestaan zijn: Thomas Acda, Paul de Munnik, Roel van Velzen, Sister Sledge, Bert Visscher, Daan Boom, Bertolf Lentink, etc.

Het aanbod daarnaast is eindeloos. Van een Franse chansonnière of country & blues zanger, tot een jazz- of soul zanger, van een operakoor tot een zanger van het Nederlandse lied en van een wereldmuziek artiest tot een complete popband met diverse zangers. Uiteraard wordt alles begeleid door de gewenste musici.

Kort gezegd zijn er dus allerlei combinaties en genres mogelijk die ingevuld kunnen worden door zowel bekende artiesten, onbekende profs en/of jong talent. Het allerleukste vinden wij het om een mix op maat te maken wat als voordeel heeft dat het origineel is en er voor ieder wat wils is.

Attentie: Het is ook mogelijk de concerten te live-streamen. Dit kan prettig zijn als u meer mensen wilt bereiken dan u kunt uitnodigen of mensen, die niet in de gelegenheid zijn om te komen, een alternatief te bieden.