Lucie van Ree

Lucie van Ree is mezzosopraan met een grootse passie voor acteren en verhalen vertellen. Ze ontdekte het theater toen ze tien jaar was en was al gauw niet meer weg te slaan van het podium. Verhalen vertellen via tekst werd haar grote liefdeā€¦ Totdat er op haar zeventiende leeftijd een onvoorziene ontmoeting plaatsvond en ze tot haar oren verliefd werd. De klassieke muziek stal haar hart, dus vervolgde ze een opleiding om klassiek zangeres te worden.

Ze genoot haar bachelor en masteropleiding muziektheater klassiek op Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Op dit moment studeert ze aan de befaamde Dutch National Opera Academy op de conservatoria in Amsterdam en Den Haag.

Door de jaren heen was ze onderdeel van verschillende mooie producties. Ze speelde onder andere in de nieuwe opera Aorta tijdens het Opera forward festival gebracht door de Dutch national opera. Ze vertolkte de rol van Alma March in de opera Little women door M. Adamo gebracht door Dutch national opera academy en maakte deel uit van verschillende producties bij Opera Zuid in Maastricht. Daarnaast is ze ook regelmatig te zien en te horen in liedrecitals en oratoria.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
I Accept