Live stream Jellyfish winter 2021/2021

Jellyfish wintereditie – “Wij zullen doorgaan” Het afgelopen jaar hebben wij weer divers en zeer bijzonder talent ontdekt. Met een volledig nieuw programma zullen wij ze deze winter aan jullie voorstellen. Ook bekende gezichten zullen, zoals altijd, het muzikale plaatje compleet maken. Live te volgen vanuit jouw huiskamer brengen wij een warm afwisselend programma in de genres soul, jazz, pop, klassiek en Nederlandstalig. Mocht je een korte, persoonlijke boodschap aan een geliefde, vriend, collega willen meegeven stuur ons dan een mail naar: info@piumusic.com. De leukste/mooiste lezen wij voor tijdens onze stream. Jellyfish is een concept dat in 2013 zijn oorsprong vond op Schiermonnikoog. 
Artiesten uit allerlei genres, van alle leeftijden en van jong talent tot nationaal, maar soms ook internationaal, bekende namen komen samen op één podium om samen te werken aan één concert. Een unieke ervaring voor zowel de artiesten op het podium als wel voor het publiek die hier getuigen van is. Het aanbod is eindeloos. Van een Franse chansonnière of country&blues zanger, tot een jazz- of soul zanger, van een operazanger tot een zanger van het Nederlandse lied en van een wereldmuziek artiest tot een singer & songwriter. ‘Jellyfish’ is een initiatief van Basja Chanowski (eigenaresse van Più Music)

Aankomende zomer zullen er weer mini concertjes georganiseerd worden bij Paviljoen Paal 3 op Schiermonnikoog. Nieuwe talenten en diverse artiesten, uit verschillende muzikale genres, zullen optreden.

Vanaf 10 augustus t/m 2 september 2022 is iedereen welkom. Meer informatie over data, prijzen, artiesten en locatie informatie is tegen die tijd te vinden op onze socials. Houd Facebook en Instragram ‘Jellyfis on Air’ in de gaten voor de laatste updates.

Tot ziens!