Betreft
Een online concert
Datum en tijd
14/02/2021
16:00:00
Lokatie
Uitzending vanaf Schiermonnikoog (*note: niet live te bezoeken)

Nu, nog meer dan anders, zijn er velen onder ons die zich alleen voelen of een hart onder de riem kunnen gebruiken. Muziek kan daarin verbinden en het verschil maken. Speciaal voor deze dag brengen diverse artiesten, uit allerlei genres, een interactief concert met liefdesliedjes vanaf het mooie eiland Schiermonnikoog. ‘

Jellyfish on Air’ is een uniek, muzikaal collectief waar van jong talent tot soms wereldberoemd samenwerken aan één concert op één podium. Deze editie zullen er naast Jellyfish artiesten ook een aantal bekende namen aanschuiven zoals: Paul de Munnik, Daan Boom en Oene van Geel

Dus laat je spullen staan en schuif gezellig aan want op Zondag 14 Februari om 16:00 uur start onze gratis live-stream.
Ga naar de website: www.jellyfishonair.com/live
Ondanks dat je er niet fysiek bij kunt zijn kun je als kijker toch je stem laten horen. App naar ons telefoonnummer wat tijdens het concert in beeld verschijnt om ons te laten weten wat je er van vindt of met een boodschap voor je geliefde. Onze presentatoren zullen een selectie daarvan voorlezen. Namens het hele team wensen wij je een fijn concert ! Volg ‘Jellyfish on air’ op Instagram en Facebook

Andere artiesten zie er deze editie bij zullen zijn:

 • Paul de Munnik – Zang en piano
 • Oene van Geel – Zang, altviool en percussie
 • Tess Merlot – Zang • Renske de Boer – Zang
 • Boaz Roelevink – Zang en gitaar
 • Nikki Born – Zang
 • Basja Chanowski – Backings
 • Quinten van Brummen – Viool
 • Daan Boom – Presentator
 • Steven de Geus – Presentator
 • Vera Marijt – Piano
 • Leon Sibum – Gitaar • Freek Mulder – Bas

*Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Espria en Lentis zorginstellingen.”