Koop hier jouw ticket!
Al een aantal jaar vieren we Jellyfish op  Schiermonnikoog. Zelfs in de Corona periode bleven wij online door onze concerten te streamen vanaf het eiland. Maar nu komen we naar land en spelen wij in het prachtige theater van Rijswijk. Wij verzorgen daar een mooi moederdagprogramma om 8 mei. De inloop start om 15:00 en de voorstelling duur to tot ongeveer 17:00.
Diverse muziekgenres worden gebracht door allerlei artiesten, van jong talent tot internationaal bekende namen, die samenwerken op één podium.
Doe je ogen dicht en zie jezelf op een heerlijke plek in de natuur. Fijne kussens en krukjes er omheen; luister naar de verhalen, geniet en dans mee. Maak samen met ons muziek. Flaneer langs de verschillende plekken in en/of buiten het theater en maak kennis met de verschillende muziekstromen van onze zangers, zangeressen en muzikanten. Een heus festival in jouw theater, geschikt voor het hele gezin!

Koop nu je kaartje via: https://www.rijswijkseschouwburg.nl/voorstelling/jellyfish-on-tour

Artiesten die onder andere optreden zijn:

Sjors van der Panne
Renske Roet
Jaïnda Buiter
Boaz Roelevink
Roy van Maren
Vera Marijt
Freek Mulder
Luis Diaz
Maarten Cima